Dagny Clutch – Small

179.00 kr.
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Leder du efter en clutch, der kombinerer både stil og funktionalitet? Dagny Clutch Small er det ideelle valg for dem, der ønsker en lille, men flot clutch, der både er praktisk og elegant. De populære Dagny Clutch fås i to størrelser, og denne mindre version er særligt velegnet til at holde på alle de løse sager i ens taske.

Dagny Clutch holder på dine løse sager

Som strikker er det vigtigt at have styr på sine redskaber, og her kommer Dagny Clutch Small virkelig til sin ret. Den har lige den rette størrelse til at rumme dine mindste og vigtigste strikkeredskaber, såsom korte strikkepinde eller hæklenåle, maskemarkører, målebånd og saks. Med dens kompakte, men rummelige design, kan du let organisere og transportere småtingene, du skal bruge til dit nuværende projekt – alt sammen inden for rækkevidde i én smuk taske.

For mange strikkere betyder tid på farten også strikketid. Dagny Clutch Small gør at du hurtigt og nemt kan finde det, du skal bruge, uden at rode rundt i en større taske, hvilket gør strikkeoplevelsen endnu mere behagelig og ubesværet.

Dagny’s eksklusive kollektioner

De fine clutches fra Dagny er produceret i det mest vidunderlige og smukke restestof. Hvilket betyder at der udelukkende bliver skabt små, unikke kollektioner, som hver især er helt enestående. Da kollektionerne kun kommer i små oplæg, kan det ikke garanteres, at netop dette print kommer igen, hvilket er noget af det, vi synes, er med til at give Dagny Clutch en ekstra karakter og ligeledes gøre dem helt unikke og eksklusive.

Elegant design til enhver lejlighed

Selvom Dagny Clutch Small er produceret i restegarn, er deres unikke kollektioner utroligt smukke. Dagny Clutch Small er designet med fokus på at den skal fylde mindst muligt, men kunne rumme en hel masse småting. Den kommer i flere farver og materialer, så du kan vælge en Dagny Clutch i præcis det look, der passer bedst til din personlige stil  – men husk, at den kun kommer i små oplæg, så vi kan ikke garantere, at printet kommer tilbage igen.

Tante Grøn forhandler Dagnys Projekttasker, Net og Clutches i to størrelser, hvorfor du kan være heldig at finde dit favoritmønster i flere versioner.

Størrelse:
14 x 18 cm